Exkluzívne kuchyne, nábytok a interiéry na mieru pre úspešných..

Nábytok na mieru

27.8.2013 14:12:45

Nábytok bol vždy v úzkom spojení so životom človeka. Slúži mu, vytvára jeho životné prostredie a zároveň plní estetickú funkciu. Trh dnes ponúka širokú škálu výrobkov, v obchodoch je možné kúpiť veľké množstvo nábytku. Častokrát sa však stáva, že zákazník má určitú predstavu ako si domov zariadiť a v obchodoch svoje predstavy nenachádza a ak sa mu to podarí, nesedí farba či rozmery.  Veľkí výrobcovia vyrábajú nábytok sériovo s univerzálnymi rozmermi a v najčastejšie požadovaných dekoroch.

 

V dnešnej dobe sa však už človek nemusí vzdať svojich požiadaviek, môže si dom či byt zariadiť podľa svojich možností a predstáv. Práve to spĺňa výroba nábytku na mieru, na ktorú sa špecifikuje aj naša firma DomByt. V prípade výroby na mieru nie je problém vyrobiť nábytok v atypických rozmeroch, vybrať si z desiatok farieb. Ako výroba takého nábytku prebieha?

Všetko začína posadením sa na stoličku a vyslovením svojich predstáv. Zákazník si môže doniesť svoj vlastný návrh, alebo nechá zostavenie vizualizácie na našeho pracovníka. Ten mu na základe rozmerov a jeho požiadaviek nábytok nakreslí, vyrieši prípadné problémy vďaka dlhoročných skúsenostiam. V prípade navrhovania kuchýň je možnosť vybrať si priamo aj spotrebiče za výhodné ceny. Po vytvorení návrhu a dohodnutí sa na jednotlivých detailoch príde na zameranie priamo v priestoroch domu, bytu či iných priestorov, aby všetko sedelo. Následne už treba len počkať na výrobu a montáž a potom, potom si užívať svoj nový priestor. ;)

 

Na záver ešte prikladáme pár ukážok z našej výroby. Viac ukážok nájdete v našej galérii

 

interier na mieru

 

interier na mieru

 

interier na mieru

interier na mieru

 

interier na mieru

Ako sa starať o nábytok?

22.1.2013 12:12:45

Užitočné rady, ako sa starať o nábytok, aby ani po rokoch nestratil svoju kvalitu a dizajn. 

Zobraziť celý článok
0 Príspevky k článku | Zaradené do Užitočné rady a návody pridal www.DomByt.sk